Recenzie kozmetiky Skinlite

Vitamíny

Matné celulózové obrúsky, ktoré ma príjemne prekvapili svojou kvalitou.

Veľmi zaujímavá maska, svetlo hydratujúca, chladná tvár, hladká pokožka.

Môj kozmetický objav. Pre tých, ktorí už prestali veriť v zázraky.

Pekná maska ​​s rozpočtom, ktorá odlupuje skôr ako vylučuje čierne bodky.

Príjemné rozmaznávanie s trochou starostlivosti o pery. Formát je zábavný, nepohodlie. Príjemný doplnok k starostlivosti o tvár s inými maskami.

Chcete mať na nohách kožu ako dieťa? Táto maska ​​je pre vás! (Pozor: fotografie s chutným obsahom boli uverejnené v stiahnutí.)

Peelingové korčuľovanie: porovnanie produktov od Baviphat, Fresh Look, Skinlite

  • 02/13/2013
  • | O-Yumi |
  • desať
  • 6
  • 09/14/2012
  • | Chispa |
  • 8
  • 4

Nie tie najlepšie pruhy, ktoré som vyskúšal.

  • 08/16/2012
  • | Timber_Fox |
  • päť
  • 6

Mäkké a vysoko kvalitné čistenie.

Našiel som svoje pruhy a ty?

  • 12/31/2011
  • | Chispa |
  • jedenásť
  • 15
  • 11/11/2011
  • | vkusnoemyaso |
  • 3
  • 6

Pekný peeling za peknú cenu.

  • 07/09/2011
  • | kpacomka |
  • 0
  • päť

Už nebudem kupovať.

  • 04/14/2011
  • | PriNceSSka |
  • 91
  • 18

Skvelé hľadanie za smiešne peniaze!

  • 03/24/2011
  • | Úžasné
  • päť
  • 0

Kozmetické náplasti na báze Skinlite gélu pre problematickú pleť zahŕňajú špeciálnu hydrogélovú formuláciu, ktorá pomáha znižovať zápal bez podráždenia pokožky..

  • 02/09/2009
  • | Vredina |
  • 1
  • 0

Pásiky SKINLITE určené na hĺbkové čistenie pórov sú špeciálne navrhnuté na okamžité čistenie kontaminovaných pórov a odstránenie čiernych bodiek. Budete cítiť účinok.

  • desať
  • 44
  • 18
  • 91

LadiesProject je sprievodca sociálnou kozmetikou. Miesto, kde dievčatá diskutujú o kozmetike, hodnotia výrobky a značky, zoznámia sa s novými výrobkami, spoznávajú zľavy a predaj, učia sa vyberať a nakupovať vysokokvalitnú kozmetiku. Každý sa môže stať súčasťou nášho priateľského tímu.

Pridajte sa k nám práve teraz, čítajte, komentujte, zdieľajte spätnú väzbu a nápady, hovorte o nových nákupoch!

Tvárová maska ​​na viacnásobný omladzujúci systém, Skinlite

O kórejskej značke Skinlite som sa dozvedel relatívne nedávno, stretol som sa s dobrými recenziami v kozmetických komunitách a blogmi o kráse. Mark, ako to chápem, sa špecializuje na doplnkovú starostlivosť. Sortiment obsahuje veľké množstvo rôznych tvárových masiek - tkanina, hydrogél, filmy, náplasti atď. Existujú aj iné prostriedky, ale dnes o nich nie. Na skúšku som si kúpil jednu tvárovú masku, vybral som si pre seba dvojfázový „viacstupňový systém proti starnutiu“ s adenozínom, kolagénom a výťažkom zo slimákov - rozhodol som sa, že je čas. )))

Maska je balená v pomerne veľkom fóliovom vrecku v dvoch častiach. V prvej časti - sérum, ktoré sa musí aplikovať na čistú pokožku pred nanesením masky. V druhej priehradke je v skutočnosti maska ​​z netkaného materiálu, štedro impregnovaná roztokom. Samotná textilná maska ​​nie je známa „vložka so štrbinami“, ale „maska“ - dvojdielna šitá konštrukcia s „priehradkou“ pre nos a výrezy pre oči a pery. Podľa názoru autora by taká maska ​​mala zjavne priliehať na tvár a „sedieť“ na nej. Pokiaľ však ide o mňa, obvyklejšie „handry“ sú pohodlnejšie.

Zloženie masky nie je vôbec prirodzené, ale možno je k lepšiemu. Aj keď som značne otrávený značným podielom alkoholu v srvátke.


Takže som aplikoval sérum z prvého vrecka (aplikoval štedro, ale stále to zostalo). „Obliekol som si“ dizajn so štrbinami na tvári (len masku mačkal, bol príliš bohatý na impregnáciu) podľa odporúčaní na obale - od brady a čakal som odporúčaných 20 minút. Nebolo pre mňa vhodné robiť nič s maskou na tvári, trvala na plazení. Nabudúce sa pokúsim použiť hydrogélové masky - hovoria, že je oveľa pohodlnejšie a pohodlnejšie s nimi robiť obvyklé veci. Mimochodom, ak je to potrebné, maska ​​sa môže použiť niekoľkokrát, je tu dostatok séra a maska ​​sa dá mierne stlačiť do toho istého vrecka a po prvom použití ju opatrne zabalte a vložte do chladničky..

Po 20 minútach som masku opatrne odstránil z tváre (dovtedy bol ešte mokrý) a zvyšok impregnácie som vtlačil do kože. Podľa výsledkov použitia môžem povedať, že pokožka tváre sa trochu dotiahla, stala sa na dotyk pružnejšou a príjemnejšou a podľa pocitov celkom vyživená. Ah, a tiež aaaaapapel póry na čele a brade sa znížili, čo je pre mňa plus :)

Táto maska ​​mi nespôsobila nijaké zvláštne nadšenie. Ale tu úprimne priznávam, nemám rád masky a efekt, ktorý výrobca tvrdil, bol dosiahnutý a prvýkrát. Takže je to solídny 5! Rozhodne vyskúšam ďalšie masky Skinlight. Navyše podobný dvojfázový systém už čaká v krídlach, ale už na vlasy.


Hodnotenie: 5
Cena: cca. 80 rub.

Masky Skinlight si môžete kúpiť vo veľkých kozmetických reťazcoch lacnej kozmetiky a hypermarketoch, ako napríklad „Okay“ alebo „Auchan“. Nachádza sa tiež v niektorých sieťových lekárňach..


Už ste vyskúšali pleťové masky (alebo iné časti tela) od spoločnosti Skinlite? Aké sú dojmy? :)
Alebo môžete použiť masky iných značiek? Poradte mi :)

Recenzia kozmetiky skinlite

Poďme hovoriť o látkových maskách?

Viem, že mnoho z nich je teraz smutne spojených s online nakupovaním a nedokáže odolať doláru.
Môj príspevok sa týka kórejských masiek, ktoré sa dajú ľahko nájsť v režime offline (pravdepodobne ste ich už niekde stretli).

Po dlhú dobu som nemohol spoznať priateľov s maskami na listy kvôli nevhodnému vzoru, príliš lepivej podstate alebo príliš horiacemu obsahu (zoznam pokračuje).
Ale neexistujú žiadne beznádejné situácie, našiel som masky svojich snov a ponáhľal som sa s vami zdieľať svoju radosť!

Stručne o mojej koži: 26 rokov, problematická, citlivá, reaktívna.

Preto vám predstavujem hrdinu minulého roka:

Štruktúra: Maska je zložená obvyklým spôsobom 1-krát a 1-krát, ľahko sa rozvinie. Maska je impregnovaná rovnomerne, dosť silne, ale nepreteká cez lakte.

Maska je ideálna pre dámy s európskou štruktúrou tváre. Maska má veľa rezov po obvode, čo pomáha dosiahnuť pohodlnejšie priliehanie masky k tvári.
Naozaj sa mi páči, že každá maska ​​Skinlite je vybavená očnými škvrnami: ak si chcete ľahnúť so zavretými očami v maske, môžete zakryť očné viečka škvrnami, potom bude pokožka viečok dokonale zvlhčená..

Zdá sa mi, že vôňa esencie sa veľmi nelíši od masiek od iných výrobcov, má však svoje vlastné charakteristické tóny od masky po masku, je však stále nenápadná.

Pohodlie: Pre mňa je veľmi dôležité, aby maska ​​pri sušení nespadla z tváre, ale postupne „zasychala“ do tváre, ak to môžem povedať. Platí to najmä pre bradu a líniu spodnej čeľuste, z ktorej boli všetky predchádzajúce masky odlúpnuté v prvej minúte po aplikácii..
Pocity po maske sú príjemné, tvár sa necíti príliš lepkavá, preťažená odchodom alebo viac špinavá. Nechcem sa po týchto maskách umývať.
V procese nosenia masiek sa správajú aktívne: v závislosti od typu masky pocity z ochladenia na slušnú horiacu tvár. Avšak stojí za zváženie citlivosti mojej pokožky.

Dôsledok: Tu by som chcel hovoriť o každej maske osobitne..

1. Bylinná čistiaca maska.

Vzory všetkých masiek sú rovnaké (rovnako krásne), takže budem písať iba o pocitoch na tvári a účinku.
Sľub: zlepšený krvný obeh, regulácia tvorby mazu.
V skutočnosti: keď sa aplikuje, spáli pokožku asi prvých 5 minút, potom sa intenzita horenia zníži.
Po odstránení masky je pokožka rovnomerne ružová, dobre hydratovaná, pocit esencie je najviac viskózny zo všetkých, ktoré som testoval. Regulácia mazu (aspoň môjho XDD) s jednou maskou, IMHO, sa nedosiahla, preto sľuby nie sú v tomto odôvodnené.
Hodnotenie: dobré.

2. Maska proti starnutiu s kolagénom a ovocím.

Sľub: ľahké odlupovanie, zdvíhanie, zníženie opuchov.
V skutočnosti: pri aplikácii horí menej ako pri bylinách, pocity sú pohodlné.
Po odstránení pokožka zjemní, získa krásny jednotný odtieň. Netrpím opuchy a vrásky, takže nemôžem povedať, ako maska ​​ovplyvňuje.
Hodnotenie: dobré.

Ďalej moje obľúbené.

3. „Žiarivosť kože“ s morskými minerálmi.

Podľa môjho názoru trochu sľubujú: bielenie a „osviežujúcu“ pleť.
V skutočnosti: pri aplikácii sa brnenie, ale veľmi rýchlo sa pocity nahradia veľmi príjemnými, osviežujúcimi.
Táto maska ​​s mojou tvárou robí toto: upokojuje, hlboko hydratuje, vyrovnáva tón pleti. Keď som prvýkrát skúšal masku na podráždenú pokožku, pocity a účinky boli porovnateľné s tým, že by som svoju tvár vystavil slabému chladnému prúdu, ktorý steká z prahu. odporučiť!
Hodnotenie: vynikajúce.

4. Hydratácia bylinkami.

Sľub: výživa, hydratácia.
V skutočnosti: keď sa aplikuje, horí intenzívne, ale s mierou pretrváva efekt horenia dosť dlho (asi 10 minút)..
Výsledok je veľmi viditeľný, ak dôjde k zápalu alebo podráždeniu na tvári, pokožka sa okamžite upokojí a jej tón sa stratí. Preto je maska ​​po vyčistení jednoducho nevyhnutná.
Hodnotenie: vynikajúce.

5. Maska s orientálnymi bylinkami.

Sľub: vyhladenie tváre vďaka odlupovaniu jemnej pleti.
V skutočnosti: keď sa aplikuje, trochu sa chveje, pocity sú takmer nepostrehnuteľné.
A tu mám efekt WOW: okamžite po odstránení masky vidím absolútnu krásu s dokonale vyrovnanou pleťou a dokonca aj s kožou, ktorá je na dotyk elastická ako guľa. Rozhodne odporúčam!
Hodnotenie: vynikajúce!

6. Maska s kyselinou hyalurónovou.

Môj absolútne obľúbený a musí mať!
Sľub: Super zvlhčujúce a vyhladzujúce vrásky.
V skutočnosti: táto maska ​​je najpohodlnejšia zo všetkých, nepichá, nestlačí, nespáli :).
Neviem, čo a ako to má s mojou pokožkou, ale táto maska ​​naozaj miluje. Potom nepotrebuje ďalšiu hydratáciu, lepšie dýcha, akoby nasýtený kyslíkom, má pokojný vzhľad (približne ako po procedúrach v salóne, účinok nie je tak dlhý), navyše dokonale upokojuje podráždenú pokožku.
Nehovorím nič o vráskach.
Hodnotenie: vynikajúce!

Zdalo by sa, že v takom veľkom sude medu by mala byť v masti aspoň jedna muška (napríklad cena). Ale nie! Masky stoja od 60 do 150 s. (Len plačem šťastím) a 150 s. toto je cena hydrogélovej masky!
"To sa nestane!" (OD)
A nakoniec maska ​​v akcii (na mňa). Tu som vo svojej milovanej hyaluronike.

Trvanie používania všetkých masiek: približne rok, pravidelne.
CELKOM: Vyskúšajte všetko!
Môžete si kúpiť vo svojom meste, napríklad, v Auchane (a to je jednoducho nepredstaviteľne krásne!)

RecenzieKórejská kozmetika "Skin * lite", peny, masky so slimačím slizom, pleťové masky, na vlasy, ponožky do detských nôh, prostriedky na rast rias a obočia, spreje s kyselinou hyalurónovou!

pretože Nie si prihlásený. Vstúpiť.

pretože téma je archívna.

gallery245914? MFID = 612021 a IID = 13870915
Ale myslím si, že ak ho urobím tvárou, bude rád))
Účinok po maskách je - zvlhčenie, výživa, pokožka je jemná. Nemôžem povedať viac, pretože Používam ho nedávno! Ale už sa mi to naozaj páči!
Natasha, vďaka! ¶

gallery245914? MFID = 667423 & IID = 15627481 Kúpil som si sérové ​​sérum Secret Kay. Konzistencia je veľmi ľahká, bez zápachu. Perfektne sa vstrebáva do pokožky, je vhodná aj na make-up. Nezvolávalo mi žiadne alergické reakcie (často sa to stáva s mojou pokožkou) zvlhčujúci účinok. Ale kúpil som ho na bielenie. Na dosiahnutie týchto výsledkov uplynulo príliš málo času. ¶

Recenzia kozmetiky skinlite

SKINLITE je populárna juhokórejská značka navrhnutá špeciálne pre Európu a Ameriku..
Starostlivý výber prírodných prísad, používanie inovatívnych technológií zlepšilo tradičné kórejské recepty krásy a úplne vyťažilo to najlepšie z prírody a prispôsobilo sa pokožke európskych žien..

Moderný rytmus života vyžaduje, aby bola žena vysoko aktívna a dynamická, a preto mnohé ženy čelia problému nedostatku času na starostlivosť o pleť..
Kozmetika SKINLITE prichádza na záchranu. Je kompaktný, pohodlný a umožňuje vám starať sa o seba v každej situácii..
Teraz už nemusíte nosiť poháre a fľaše, stačí len dať do kozmetického vrecka pohodlné balenie SKINLITE a kdekoľvek sa môžete tešiť z príjemnej kozmetickej procedúry, vďaka ktorej bude vaša pokožka vždy vyzerať, akoby ste práve navštívili kozmetický salón..

SKINLITE je prirodzenosť a harmónia s prírodou takmer vo všetkom!

SKINLITE je dnes pätnásťročný úspech vo viac ako 30 krajinách sveta vrátane Ruska.
Má bohatú históriu, milióny oddaných fanúšikov a neuveriteľné množstvo nadšených recenzií, čo potvrdzujú naše ocenenia.

    Prírodné prísady Použitie rastlinného kolagénu Riešenie širokej škály úloh starostlivosti o pleť tváre Expresná starostlivosť a kvalita salónu doma Európske štandardy kvality Pohodlné mini porcie, kompaktné balenie Vysoká účinnosť, potvrdená spotrebiteľmi Rýchly účinok Jednoduchosť použitia Ideálny pomer ceny a kvality Atraktívne balenie

O spoločnosti Skinlite

SKINLINTE JE TOTO SÚČASNÁ AKTUÁLNA LINKA
ZARIADENIA NA RÝCHLE A ÚČINNÚ STAROSTLIVOSŤ
KOŽA FACE.

Moderný rytmus života vyžaduje, aby bola žena vysoko aktívna a dynamická, a preto mnohé ženy čelia problému nedostatku času na starostlivosť o pokožku. Kozmetika SKINLITE prichádza na záchranu. Je kompaktný a pohodlný a umožňuje vám starostlivosť o pleť v každej situácii. Teraz nemusíte so sebou nosiť poháre a fľaše, stačí vložiť do vašej kozmetickej tašky pohodlné, kompaktné balenie SKINLITE a kdekoľvek ste, môžete si užiť príjemnú kozmetickú procedúru a vaša pokožka bude vždy vyzerať, akoby ste práve navštívili kozmetický salón..

Jednou z dôležitých výhod kozmetiky SKINLITE je to, že každé balenie je mini porcia a presné dávkovanie zaisťuje optimálny účinok..

SKINLITE je účinný produkt obsahujúci výhradne prírodné prísady, ktoré môžu preniknúť do hlbších vrstiev pokožky a zároveň ju očistiť, vyživiť a zvlhčiť. Táto technológia dodržiava najvyššie európske normy kvality..

Nové položky

SKINLITE obsahuje celú škálu starostlivosti o tvár a telo:

vlasy

Bloggeri a hviezdy o nás

Kde môžem kúpiť?

Arménsko

Kirgizsko

Kazachstan

Bieloruská republika

O spoločnosti Skinlite

Spoločnosť ADWIN Korea Corporation, ktorá je jedným z najväčších kozmetických závodov v Južnej Kórei, kúpila kozmetický závod C & TECH Corporation spolu s výrobnými zariadeniami, aby zvýšila svoj obrat a zlepšila výrobné procesy. V poslednom čase sa investovalo do vytvorenia úplne nového závodu vybaveného najmodernejšou technológiou výroby kozmetických výrobkov, čo potvrdzuje medzinárodný certifikát ISO GMP v júli 2012.

ADWIN Korea Corporation, spolu so spoločnosťou C & TECH Corporation, vyrába a uvádza na trh vysoko kvalitné kozmetické výrobky a výrobky pre starostlivosť o pleť a telo v duchu partnerstva a záväzku ku kvalite.

Vďaka neustálej inovácii, výskumu a vývoju si spoločnosť ADWIN Korea Corporation udržiava stabilnú kvalitu, ktorá spĺňa najmodernejšie požiadavky spotrebiteľov pri výrobe svojich výrobkov, a je považovaná za lídra na trhu krásy a zdravotnej starostlivosti. Spoločnosť je jedným z desiatich popredných výrobcov kozmetiky na východoeurópskom trhu..

ADWIN Korea Corporation ponúka veľký výber produktov slúžiacich širokej škále maloobchodných a veľkoobchodných distribučných kanálov..

Výrobky SKINLITE získali dôveru zákazníkov vo viac ako 60 krajinách.

ADWIN Korea Corporation sa snaží uspokojiť všetkých svojich zákazníkov a je hrdá na kvalitu svojich výrobkov a poskytované služby..

Skinlite

Anti-Gloss: Matné utierky SKINLITE

Kombinovaná pokožka je veľmi náladová a vyžaduje osobitnú starostlivosť. Nezáleží na tom, čo znamená, že používam na pridávanie mdlosti, do 12:00 stále začína svietiť zóna T. S týmto vedomím musíte byť vždy ostražití a matrace noste so sebou. To je len nájsť ich na predaj v meste, v ktorom žijem, je problematické.

Preto, keď som videl v lekárni kórejské obrúsky, ktoré odstránili lesk pokožky s matným efektom od SKINLITE, neváhal som a dlho som si kúpil. Mimochodom, boli dosť lacné.

Maska na tvár na báze kolagénu

Dievčatá, neblázni sa! Sme stále takí mladí a krásni! (Príbeh záchvatu hnevu + fotografie)

Hodnotenie: 4 (z 5)

Nedávno sa mi stal jeden úžasný príbeh..

Chodím okolo Rive Gauche, dostávam všetky druhy toaletnej vody. Mimochodom, v ten deň som nemal v úmysle kupovať, len som čuchal „do budúcnosti“.

Konzultant ku mne pristúpi a začne ponúkať najrôznejšie príchute. A potom sa dostaneme ku značke Murasaki a dievča mi ponúka novú vôňu.
„Iba má výrazný grapefruit,“ hovorí..
„Potom to možno nestojí za to vyskúšať,“ hovorím, pretože už ma to všetko unavuje a konzultant ma stále nenechá ísť.
- Áno, máte pravdu, táto vôňa je pravdepodobnejšia pre mládež!

Keby som nemal také veľké sebaovládanie, viete, dievčatá, pravdepodobne by som tam omdlel! Mám 23 rokov. Vyzerám rovnako ako stará žena.

Konzultant videl, že moje (pravdepodobne biele ako kriedová fyziognomia) sa začalo blázniť a ospravedlňovať a vyletel som z obchodu ako blázon.

Keď som sa vrátil domov, okamžite som začal skúmať vrásky na tvári! a ach beda! nájdených! pár v rohoch očí!

"Musíme naliehavo niečo urobiť!" - Rozhodol som sa, že som si začal baliť kozmetiku proti starnutiu.
Rozhodol som sa, že krémy mojej matky sa uvoľnia (čo som blázon. )
Tu je však potrebné uviesť produkty starostlivosti o námorníkov.

Jedným takým zázrakom, ktorý zachránil moju vyblednutú krásu, bola kožná maska ​​s kolagénom a extraktom z morských rias (FOTO 1). Bolo to lacné, 45 rubľov. Je pravda, že jedna takáto maska ​​stačí na jedenkrát.
Ale účinok bol sľúbený hoo)))

Skinlite maska ​​obnovuje, hydratuje a omladzuje pokožku. Extrakt z koreňov sladkého drievka má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a ochranné účinky na pokožku.... Vitamín E a kolagén zvlhčujú pokožku a spomaľujú proces predčasného starnutia (oh, šťastie!). Maska je vhodná pre všetky typy pleti.

To je to, čo potrebujem! Vhodný pre moju „prekvapujúcu“ pokožku, hydratuje a dodáva pružnosť!...

Bez toho, aby to odložila, prišla do dolmy a otvorila masku. (FOTO 2) Textilná maska ​​bohatá na nasiaknutie tekutinou pripomínajúca konzistenciu mlieka. Vôňa je slabá, ale príjemná.
Podľa pokynov na použitie by maska ​​mala byť udržiavaná 15 - 20 minút, potom odstránená a tekutina, ktorá sa na tvári plazí, by sa mala jemne masírovať..

Pri používaní masky som vážne pokosil pokožku tváre, ale ja som sa zahrial a premýšľal o svojej budúcej kráse.
Našťastie pre mňa môj brat vstúpil do miestnosti a zistil, že sa divoko smejem pri mojej „mumifikovanej“ fyziognomii.
Keď som to počul, prišil som maskou, zatočil prstom do chrámu a povedal, že som blázon. Že mám 23 rokov a že hlúpe časopisy a telly ma zbláznili.
A pokiaľ ide o vek, som stále ďaleko, ďaleko....

A myslel som si, ako by to malo byť teraz hlúpe, vyzerám a že mám 23, nie 53 rokov a že by bolo lepšie, keby som najskôr priniesol akné, a potom som sa zaoberal omladením pleti.

Teraz už zostáva len hovoriť o účinku samotnej masky:

+ sooo dobre hydratuje! V noci som sa nemusel smiať so smotanou
+ koža po maske je soooo jemná! nežný, dobre, ako dieťa! a to pre túto aplikáciu!

Nevýhodou masky je, že stále nie je vhodná pre všetky typy pleti. Moja kombinácia bola veľmi zatvrdnutá. Ale potom, keď som zmyla všetku tú mastnú hanbu gélom, cítila sa moja pokožka na dotyk veľmi príjemná!)
Produkt je skutočne hodný! Malo by sa používať iba primerane

Masku som použil iba raz. Myslím, že pre pár z nich by si naozaj trochu stiahla kožu. Ale to nepotrebujem. Som už mladý a krásny;))))

Kórejská kozmetika „Skinlite“ korčuľovanie, peny, masky so slimačím slizom, masky na vlasy, ponožky pre detské chodidlá -146rub, prostriedky na rast rias a obočia!

  • Stav bol odstránený moderátormi
  • Skupina: Používatelia
  • Dátum pripojenia: 1. apríla 09
  • Príspevky: 36 218
  • Vďaka: 583
  • Reputácia: 2911

Ahoj, poďme zdieľať naše dojmy po použití kórejskej kozmetiky „SKINLITE“
KÚPIŤ TU

ponožky sa nelíšia od "japonskej" vôbec, len cena je 4 krát nižšia.

Vyskúšal som si rukavice na ruky - pokožka je hladká a hlavne som mal rád vôňu MMMMMM

Vyskúšal som aj vlasovú masku (posilnenie a objem) - urobil som to iba raz, ale zdalo sa mi, že vlasy boli hladšie

a tu je hydrogélová maska. ONA JE SKVELÁ.


Mám ešte jednu pochvalu, veľmi spokojnú s MultiLac. Aplikuje sa ako bežný lak v 2 vrstvách, každá vrstva sa suší v žiarovke a VŠETKO.
Nie je potrebná ani základňa, ani fixatív, ani záves, nie je lepkavá vrstva. Spočiatku tomu neverila. vzal na skúšku. Umyla som si topánky, byt doma (hlavne rukami bez rukavíc a domestos), deti, kúpeľ (dlaždice) a ďalší deň som išla do sauny a bazéna! VŠETKO JE NA MIESTE. Tu je fotografia po všetkej práci. Šachové slovo!
„2350 sa nepozeráme do rúk, teraz je po chémii„ zabitý “.
# 2328 Ružový neón
2343 mincovňa v pohode


a to je pocit laku
Č. 71601 (v láske)
Č. 71589 (koralový západ slnka)
hlavná vec je aplikovať tenkú vrstvu.
v sobotu. v nedeľu vyprali celý byt, jej topánky, manžela, deti. a všetky nechty boli celé! celé týždne a potom som to odstránil, pretože ma to unavuje. a nechty rástli! ach zázrak - vydrží.

túto sobotu kúpil inú farbu. SOM SPOKOJNÝ.
psy: Vzal som
-„základná súprava“
-lakujte osobitne.
-Mal som bežnú lampu (36 WATT), sušil som ju 2 minúty, t, tam bol časovač a konkrétne 30 sekúnd (ako je uvedené na lakoch, bol som príliš lenivý)))))

N @ skk @ (14. októbra 2013 - 15:46) napísal:

svetlanaliza (07.03.2014 - 09:15) napísal:

naozaj cool vec, mokré vlasy česanie pre jednu alebo dve. Najprv po aplikácii balzamu vlasy rozčesámme s balzamom tak, aby boli všetky chĺpky zakryté balzamom (odporúča sa kaderník) a po umytí okamžite mokré. super, moje deti s dlhými vlasmi, tiež ocenil, teraz sme hrebeň bez sĺz!

ďalší masthead)))))
predtým používal kareprost, ale došlo k reakcii (okraje očí boli červené). Vzal som si tento olej na testovanie, prečítal som si zloženie (a je to úplne prirodzené), myslel som si, že odpadky a olej by nemali taký rastový účinok, ako je kareprost, ach koľko som sa mýlil! No, to je to najlepšie, riasy sú na mesiac silné, takže chcem zobrať moju matku, aby som tak povedal, aby som získal úplný zážitok!))

Príspevok bol upravenýlevochka3: 09. január 2017 - 13:53

Recenzie na nákup Skinlite a FEELRE - vášmu milovanému 384

Všetko je veľmi dobré. Ponožky vykonávajú svoju prácu o 5+.

Veľmi dobrá vec. Skĺzne dokonale. tvár po hladkej.

Vďaka organizátorovi je tovar vynikajúcej kvality, ako vždy veľmi rýchle dodanie

Všetko je v poriadku, túto značku milujem

Taká smiešna vec. Taška je malá. Vo vnútri je látka typu gélu. Rozmazávate si tvár, schnú, odlupujú sa. Ide to dobre. Tvár bezprostredne po maske je hladká, príjemná na dotyk. Vyskúšajte, odporučte. Vďaka organizátorovi.

Kvalita je dobrá, je načas

Ďakujem vám. Sérum sa mi páči. Veľmi výhodné v sondách. Dosť na jednu aplikáciu na tvár a krk.

Ďakujem vám všetkým rýchlo, gél je v pohode

Pravda je, že perá sú súčasne krajšie

Tento kórejský výrobca sa mi veľmi páči, obzvlášť si chcem všimnúť krém na ruky a exfoliačnú masku na nohy, vyskúšal som podobný produkt od japonského delíria, ale je lepšie ho rovnako nájsť. Je veľmi výhodné, že je ponúkaný celý sortiment, nemusíte prehliadať jednotlivé tovary po celom meste. Rešpektujte org! Odporúčam všetkým!

Skinlite

Skinlite

Prítomnosť certifikátov, zloženie, balenie, filozofia a spoločenské aktivity spoločnosti - berieme do úvahy všetky kritériá, aby sme pre vás vytvorili prístupného sprievodcu vo svete prírody. Hodnotenie zostavila nezávislá komisia zložená zo 4 čerstvých tímových konzultantov a pozvaných odborníkov.

Juhokórejská kozmetika Skinlite je vysoko kvalitný prírodný produkt s bylinným kolagénom pre viacstupňovú starostlivosť o pleť, ktorý je schopný rýchlo a efektívne preniknúť do hlbších vrstiev dermy, intenzívne čistiť, vyživovať, zvlhčovať a starať sa o ne..

Kozmetické výrobky Skinlite majú pohodlné kompaktné balenie, ako aj špeciálnu minimálnu dávku pre optimálny účinok. Kozmetika Skinlite spĺňa európske kvalitatívne normy a je vynikajúcou voľbou pre rýchlu starostlivosť o pleť za akýchkoľvek podmienok..

Spolupráca s týmto výrobcom bola pozastavená. Spolu s vami nestratíme nádej na jeho návrat.

Teraz je čas vyskúšať niečo nové!

Na našom webe na vás čaká viac ako 300 organických značiek..

Naši konzultanti sú vždy pripravení vám pomôcť nájsť alternatívu..

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 2 890 rub. 1177 g
  • 2 890 rub. 1178 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 1 850 rub. 1169 g
  • 1 850 rub. 1199 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 280 rub 200 g
  • 830 rub 1000 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 140 rub 600 g
  • 338 rub 1500 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 352 rub 30 ml
  • 723 rub 100 ml

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 1 500 rub. 0 g
  • 1 500 rub. 10 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 160 rub 300 g
  • 330 rub 1000 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 62 rub 20 g
  • 160 rub 60 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 40 rub 60 g
  • 399 rub 400 g Nie je k dispozícii
  • 299 rub 400 g

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 215 rub 200 ml
  • 760 rub 1000 ml

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 115 rub 250 ml
  • 174 rub 400 ml
  • 177 r 500 ml
  • 320 rub 1000 ml Nie je k dispozícii

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

  • 310 rub 180 ml
  • 580 rub 450 ml

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Produkt bol pridaný do košíka

Pridať k záložkám

Váš názor je pre nás dôležitý. Najprv komentár.

Populárne výrobky Skinlite

Príjemné a účinné kozmetické procedúry

Prírodná kozmetika Skinlite vyrába juhokórejská spoločnosť ADWIN Korea Corporation spolu so svojou nedávno získanou spoločnosťou C & TECH Corporation. Vysoko stabilná kvalita kozmetiky Skinlite je zabezpečená použitím čistých rastlinných materiálov, efektívnych jedinečných receptúr vyvinutých vo vlastnom výskumnom stredisku spoločnosti, ako aj moderným najmodernejším vybavením.

Kozmetika Skinlite spĺňa najprísnejšie európske normy kvality, má certifikáty ISO 9001 a ISO 14001 a plne uspokojuje potreby moderných spotrebiteľov..

Pre tých, ktorí majú veľmi málo času

Značka prírodnej kozmetiky Skinlite bola vytvorená špeciálne pre dynamické a aktívne dámy, ktoré sa primerane vyrovnajú s intenzívnym rytmom života a snažia sa vždy vyzerať krásne a dobre upravené..

Pohodlné kompaktné balenie kozmetiky Skinlite, ako aj optimálne miniaplikácie vám umožňujú ich použitie kdekoľvek s malým voľným časom. A nezáleží na tom, či máte v práci prestávku, či už ste šli na chalupu na víkend alebo strávili noc s priateľom - kozmetika Skinlite sa vždy zmestí do vašej kozmetickej tašky a účinné vzorce vám výrazne ušetria čas.

Základné vlastnosti rastlinného kolagénu

Kozmetika Skinlite je vyrobená z starostlivo vybraných prírodných prísad. Základom týchto výrobkov je však rastlinný kolagén, ktorý sa extrahuje zo sóje, senegalskej akácie, pšenice a iných rastlín. Kolagén samotný je proteín a je nevyhnutnou súčasťou spojivového tkaniva. Je zodpovedný za pružnosť pokožky, jej mladosť a krásu..

V priebehu času kolagén stráca svoju vlhkosť, jeho vlákna zhustnú a strácajú základné vlastnosti. Na pokožke sa objavujú prvé príznaky starnutia. Na predĺženie mladosti pokožky obsahuje Skinlite vo svojich výrobkoch rastlinný kolagén, ktorý má malú molekulovú hmotnosť a dokonale preniká do hlbších vrstiev pokožky. Zároveň fytokolagén dodáva do dermy užitočné vitamíny a zvyšky aminokyselín, ktoré sú stavebnými kameňmi vášho vlastného kolagénu v pokožke..

Legendárna kozmetika

Prírodná kozmetika Skinlight ponúka postupný systém starostlivosti o pleť, ktorý zahŕňa čistenie a prevenciu zápalu, hydratáciu a výživu, ako aj jedinečný program pre šetrnú a efektívnu starostlivosť o oblasť očí..